Skip to main content

قلب کوکی

معرفی کتاب
کتاب «قلب کوکی»، ادامه‌ای بر مجموعه کتاب‌های دوک است و ماجراهای لیلی و رابرت را دنبال می‌کند. این داستان، دنیایی را به تصویر می‌کشد که در آن آدم‌ها، آدم مکانیکی‌ها، ساعت‌ها و کشتی‌های هوایی در کنار هم قرار گرفته‌اند. دنیایی که خیر و شر در مقابل هم قرار دارند و مبارزه‌ای سخت بین آنها در جریان است. لیلی هارتمن دختر نوجوان سیزده‌ساله‌ای است که در یک مدرسه‌ی شبانه‌روزی در انگلستان عصر ویکتوریا زندگی می‌کند. پدر لیلی مخترع بزرگی است. او انواع آدم‌ها و ماشین‌های مکانیکی درست می‌کند که مانند انسان‌ها احساس دارند و حرف می‌زنند. با این‌وجود او خودش را از همه پنهان کرده است. روزی پدر بر اثر سانحه‌ای ناپدید می‌شود و زندگی لیلی بعد از آن تغییر می‌کند. ابتدا از مدرسه اخراج می‌شود و همراه قیّمش مادام وردیگریس به خانه می‌رود. لیلی حدس می‌زند که مهم‌ترین اختراع پدرش در جعبه‌ای قرار دارد. او و رابرت و مالکین نهایت تلاششان را می‌کنند که جعبه به دست دیگران نیفتد اما آن‎‌ها جعبه را به دست می‌آورند و بدین‌گونه حقیقتی تلخ و عجیب برای لیلی آشکار می‌شود...

تاریخ ماریخ مستطاب ساعت

معرفی کتاب
مجموعه تاریخ ماریخ مستطاب، مجموعه ای چهارجلدی است که در هر جلد به تاریخ موضوعی متفاوت می‌پردازد. جلد چهارم این مجموعه به بررسی تاریخ ساعت از گذشته تاکنون پرداخته است و انواع ساعت‌ها، تاریخچه تولید ساعت، ورود آن به ایران و... را به شیوه‌ای داستانی بیان می‌کند و برای بیان این مطالب از منابع موثق تاریخی بهره برده‌است. در عین حال برای جذابیت بیشتر در آن از قلمی طنز و تصاویری کاریکاتوری استفاده شده است.

دوقلوهای دانشمند: نیک و تسلا و هجوم ارتش روبات‌ها

معرفی کتاب
سرقت‌های عجیبی در شهر اتفاق می‌افتد و کارآگاهان دانشمند یعنی نیک و خواهرش تسلا، تصمیم می‌گیرند با مجموعه‌ای از ابزارهای هوشمند مجرمان را دستگیر کنند. شاید بهترین کار برایشان این باشد که یک روبات بسازند، اما اگر ناگهان با ارتش روبات‌ها مواجه شوند، چه‌کار باید بکنند؟ فکر می‌کنی نیک و تسلا می‌توانند جنایت‌کاران اصلی را دستگیر کنند و روبات‌های خشمگین را قبل از این‌که خیلی دیر شود، متوقف کنند؟ با دوقلوهای دانشمند همراه شو تا با طرز ساخت ابزارهای جدید روباتیک آشنا ‌شوی و کلی مطلب تازه یاد بگیری!

دانشنامه علم در 1000 کلمه

معرفی کتاب
کتاب «دانشنامه علم در 1000 کلمه»، کتابی مصور است که مفاهیم علمی پیچیده را با تصاویر ساده به کودکان آموزش می‌دهد. این کتاب، کودک را با کشفیات مختلف از صدا و نور تا اجرام آسمانی و موجودات زنده، با تصاویری زیبا و کلمات ساده آشنا می‌کند. این کتاب به کودکان کمک می‌کند تا با مفاهیم علمی اولیه آشنا شوند. همچنین این دانشنامه کوچک، یک ابزار آموزشی برای والدین و مربیان است، تا از این طریق به کودکان خود کمک کنند تا با دنیای اطراف خود با دیدی کنجکاوانه و پرسشگر نگاه کنند.

دانشنامه هر چیزی چگونه کار می‌کند؟

معرفی کتاب
در کتاب «دانشنامۀ هر چیزی چگونه کار می‌کند؟ »، با نخستین اختراعات آشنا می‌شویم و می‌بینیم این اختراعات اولیه شامل آتش، چرخ، آینه، قایق و... چگونه زندگی بشر را متحول کردند و زیربنای اختراعات کنونی شدند. همچنین، با اصطلاح فناوری مدرن نیز آشنا خواهیم شد و خواهیم دانست که در هر عصری، چه اختراعات و اکتشافاتی فناوری نو به‌شمار می‌آمدند. تعریف سوخت‌های فسیلی و راه‌های صرفه‌جویی در مصرف آن‌ها موضوع دیگر این کتاب است. درباره انواع صداها، اندازه‌گیری صوت، طرز کار گوش‌ها، امواج رادیویی و دیوار صوتی نیز می‌آموزیم. دنیای آینه‌ها و کاربردشان، اختراع عدسی‌ها با توجه به ساختار چشم، طرز کار پریسکوپ، انواع نور و حباب‌ها و امواج الکترومغناطیسی تشکیل‌دهنده بخشی از این کتاب‌اند. طرز کار تراشه و کد که بخشی از دنیای کامپیوترند نیز در این کتاب آمده است. پس از آن، درباره تلفن‌های همراه که به همراه همیشگی ما تبدیل شده‌اند، می‌خوانیم.

پرواز پای دماوند: خاطراتی از زندگی شهید دکتر فخری‌زاده

معرفی کتاب
کتاب «پرواز پای دماوند: خاطراتی از زندگی ابرمرد ایران، شهید دانشمند دکتر محسن فخری‌زاده» روایتی از زندگی این شهید بزرگوار است که خاطراتی از دوستان، همکاران و خانواده شهید، از تولد تا لحظه شهادت اوست. کتاب با شرح ترور شهید فخری‌زاده است، آغاز می‌شود و بخش اصلی کتاب شامل خاطراتی کوتاه از افراد مختلف است که تقریباً به ترتیب از زمان تولد تا ترور شهید را روایت می‌کنند. در ادامه، پیام‌ها و سخنان شهید گردآوری شده است و اشعاری از ایشان نیز در این بخش گزینش شده است. در انتهای کتاب، تصاویری از شهید از دوران کودکی تا تمبر یادبود چاپ شده است. این اثر با هدف ارائه الگوهای موفق، تصویری از ابعاد گوناگون زندگی این دانشمند برجسته را ترسیم کرده است.

تنهایی و سیب، ایزاک نیوتن (پنجمی‌ها)

معرفی کتاب
مجموعه «داستان‌هایی تازه از زندگی نام‌آوران» کتب‌های تألیفی هستند، که زندگی‌نامه‌ی مخترعین بزرگ دنیا را با ادبیاتی مناسب کودکان تدوین کرده است. ایزاک نیوتن در دهکده‌ی وولستورپ انگلستان متولد شد. او با پدربزرگ و مادربزرگش زندگی می‌کرد و در مدرسه کینگ گرانتهام درس خواند. نیوتن برای ادامه تحصیل به دانشگاه کمبریج رفت و بعد از اخذ مدرک کارشناسی با شیوع طاعون به وولستورپ برگشت. بعد از پایان دوران همه‌گیری طاعون، نیوتن تحصیلاتش را ادامه و سرانجام استاد ریاضیات دانشگاه کمبریج شد. یکی از مهم‌ترین اختراعات او تلسکوپ انعکاسی نام داشت. سال‌ها بعد او درباره‌ی سیارات و اجرام دنباله‌دار در فضا کتابی نوشت. نیوتن سال‌ها بازرس ضرابخانه و رئیس انجمن سلطنتی بود. روزی ملکه انگلستان به نیوتن لقب شوالیه اعطا کرد. مهم‌ترین کشف نیوتن کشف نیروی جاذبه بود که نام او را در تاریخ علم جهان ماندگار کرد.

موسیقی نسبیت، آلبرت اینشتین (ششمی‌ها)

معرفی کتاب
مجموعه «داستان‌هایی تازه از زندگی نام‌آوران» کتب‌های تالیفی هستند، که زندگی‌نامه‌ی مخترعین بزرگ دنیا را با ادبیاتی مناسب کودکان تدوین کرده است. آلبرت اینشتین در شهر اولم آلمان متولد شد. خانواده‌ی او زمانی که آلبرت فقط 2 سال داشت به مونیخ نقل مکان کردند. آلبرت از شش سالگی به مدرسه رفت. زمانی که 16 ساله بود با خانوداه‌اش به ایتالیا مهاجرت کردند. 6 سال بعد آلبرت از کالج فدرال پلی‌تکنیک فارغ‌التحصیل شد و کار خود را در اداره‌ی‌ثبت اختراع برن سوئیس آغاز کرد. او در 33 سالگی ازدواج کرد و بعدها صاحب پسری به نام هانس شد. آلبرت در سن 34 سالگی نظریه‌ی نسبیت را معرفی کرد و سه مقاله مهم منتشر نمود. 39 ساله بود که استاد دانشگاه زوریخ شد. زمانی که استاد دانشگاه برلین شد جنگ جهانی اول آغاز شد. در سال 1919 نظرات اینشتین درباره‌ی خورشیدگرفتگی ثابت شد و او در 43 سالگی جایزه‌ی نوبل فیزیک را دریافت کرد. آلبرت اینشتین در سن 76 سالگی درگذشت.

اختراع

معرفی کتاب
اختراع چیست؟ مخترع کیست؟ انسان‌ها چگونه دست به اختراع زدند؟ برای مخترع شدن باید چه کار کنیم؟ اختراعات بشر چه تأثیری بر زندگی انسان گذاشت؟ برای یافتن پاسخ این سوالات و مطالب و جزئیاتی دیگری درباره‌ی اختراع و اختراع کردن کتاب حاضر را بخوانید. این کتاب سیر تا پیاز اختراع و اختراع کردن را با زبانی ساده توضیح داده است.

دنباله‌دارها و شهاب‌ها

معرفی کتاب
اگر محل زندگی‌مان در پلوتو بود برای رسیدن به نخستین سالروز تولدمان باید 248 سال صبر می‌کردیم و اگر در عطارد بودیم هر 88 روز یک سال پیرتر می‌شدیم. ولی آیا سیارات دیگر هم قابل سکونت‌اند؟ سطح سیاره‌ها، ستاره‌ها، ‌ دنباله‌دارها و شهاب سنگ‎‌ها از چه تشکیل شده و چه فرقی با هم دارند؟ چرا خورشید زرد است و بسیاری از ستاره‌ها سفیدند؟ این سؤال‌ها و سوال‌های دیگرمان درباره سیارت و کهکشان در این مجموعه پاسخ داده شده‌اند. در این جلد از رازهای آسمان درباره اکسیژن، بی‌وزنی، جاذبه، شهاب‌ها، ماه‌ها، مدار زمین و دنباله‌دارها مطالبی خواهیم آموخت.