Skip to main content

کشاورزی

معرفی کتاب
مجموعه‌ کتاب‌های شگفتی‌های جهان حاوی آگاهی‌هایی متنی و تصویری در زمینه‌های گوناگون علوم، فنون، طبیعت، تاریخ، ورزش و هنر است. این کتاب دربارة کشاورزی است و اطلاعاتی درباره ماشین‌های کشاورزی، کشت و کارهای مهم مثل غلات، سبزیجات، قارچ‌ها و محصولات دیگر، نحوه مراقبت از محصولات کشاورزی، دامپروری و .. به خواننده می‌دهد.

مدیریت تولید خیار گلخانه‌ای (کشت در خاک و بدون خاک)

معرفی کتاب
از روش‌های مطمئن برای تولید تضمینی براساس برنامه‌ریزی‌های کلان اقتصادی، کشت در گلخانه است. یکی از محصولات زودبازده و تقریباً راحت برای تولید در گلخانه، کشت خیار است. در این کتاب با موضوعات گلخانه مناسب، معرفی خیار گلخانه‌ای، هرس و تربیت خیار گلخانه‌ای، مدیریت عوامل محیطی، کشت خاکی و بدون خاک، محلول‌های غذایی و مدیریت حفظ نبات، آشنا می‌شوید. همچنین کتاب به معرفی فناوری‌های نوین علم خیار گلخانه‌ای و روش‌های کاربردی تولید آن اشاره می‌کند.

اصول مدیریت گلخانه (راهنمای تولید محصولات گلخانه‌ای)

معرفی کتاب
مباحث کشت‌های گلخانه‌ای از دو موضوع عمده یعنی ساخت گلخانه و مدیریت آن تشکیل می‌شود. موضوع اصلی این کتاب نحوه مدیریت گلخانه و تولید محصول است. مطالب در قالب دو بخش اصلی مورد بحث قرار می‌گیرد. بخش اول اصول راهبردی در مدیریت گلخانه است که به مباحث پایه‌ای و ساختاری اشاره دارد. بخش دوم به نحوه تولید (پرورش) محصولات عمده گلخانه‌ای نظیر خیار، گوجه‌فرنگی، فلفل، توت‌فرنگی، گل‌رز و لیلیوم اشاره می‌کند.

بابا خرمایی

معرفی کتاب
کتاب پیش رو در قالب یک داستان مصور به کودکان پایه‌های نخستین دبستان، سبک زندگی، مفهوم کار و تلاش، ارتباطات خانوادگی و قومیت‌ها و شغل‌های موجود در هر گوشه از کشور را بیان می‌کند. بابا خرمایی نوه ای 8 ساله دارد که در حیاط خانه به دلیل تولد او نهال خرما کاشته است. این کودک یادمی‌گیرد تا گیاه بکارد و از آن مراقبت کند. همچنین در کتاب نحوه بالارفتن از درخت خرما و این که خرما طعمی شیرین دارد، ذکرشده است.

مامان‌ زعفرانی

معرفی کتاب
در کتاب حاضر با تصاویر چشم نواز، نویسنده طی یک داستان کودکانه به نوع زندگی و تلاش کشاورزانی اشاره دارد که به کاشت زعفران مشغول هستند. "مامان" کلمه کلیدی این داستان و کسی است که توضیح دهنده جزئیات کاشت زعفران به فرزند است. این جلد از کتاب دنباله مجموعه‌ای است که به کاشت چای و...هم اشاره دارد. درواقع نویسنده به این گونه مفهوم میهن و کار و کشاورزی و زندگی میان اقوام وتنوع مشاغل اشاره می‌کند.

مامان‌چای

معرفی کتاب
کتاب پیش رو با شیوه‌ای داستانی و مصور برای کودکان، در پی معرفی ویژگی‌های شغلی و قومیتی کشور ما، ایران است. این داستان مربوط به نگاه و توضیحات کودکی است که به همراه مادر خود و طبق رسوم مردم شمال ایران، در مزرعه چای حاضر می شود و از نحوه کار مادر و چیدن گیاه چای صحبت می کند. هر کسی ممکن است در نگاه اول به سختی کار در مزرعه چای و ظرافت‌های آن پی نبرد، اما با خواندن این قصه، کودک می‌تواند به مفهومی از تلاش، گیاه و باغ چای و همراهی خانواده برسد.

من طلای سبز گیلان هستم

معرفی کتاب
نویسندۀ این کتاب دختر بچه‌ای 10 ساله است که با رفتن به میان چایکاران استان گیلان و مشاهدۀ خانم‌های چایکار، با مراحل تولید چای آشنا شده و سپس مشاهدات خود را مکتوب کرده است. شیوه‌های تولید چای و مراحل کاشت، داشت و برداشت، تا آخرین فرایندهای آماده‌شدن چای، در این کتاب شرح داده شده‌اند.

مقدمه‌ای بر شناخت علمی شیر

معرفی کتاب
شیر مایعی سفید رنگ و مغذی است که نیازهای موجود ات وابسته به مصرف آن را تأمین می کند. کتاب پیش رو در 11 فصل ضمن توضیح درباره شیر و خواص آن، از لحاظ علمی نیز آن را بررسی می‌کند. تولید بهداشتی شیر، میکروارگانیسم‌ها و ترکیبات شیر، چربی و پروتئین‌های شیر، لاکتوز، ویتامین‌ها و ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی شیر در این اثر تشریح شده است.

محصولات ارگانیک مصرف کنیم

معرفی کتاب
"مواد ارگانیک" شامل فراورده‌هایی است که با مواد و شیوه‌های سازگار با طبیعت تولید شده باشند، این فراورده‌ها طبیعی و عاری از کودهای شیمیایی و آفت‌کش‌ها هستند. نویسنده در این کتاب به معرفی کشاورزی ارگانیک، زندگی ارگانیک، مواد غذایی ارگانیک، استانداردهای غذایی، الیاف و پوشاک ارگانیک می‌پردازد. سپس در ادامه دوازده نوع میوه و سبزی آلوده و دوازده نوع میوه و سبزی پاک را معرفی می‌نماید. ارزش غذایی، کاستن از مصرف مواد سمی، مهار آلودگی مزرعه، باغبانی و کودهای ارگانیک ازجمله موضوعات مطرح شده در این کتاب است.

نانوکامپوزیت‌ها در بسته‌بندی قارچ دکمه‌ای

معرفی کتاب
قارچ از حساس‌ترین محصولات کشاورزی از نظر فیزیولوژی و منبعی از اسیدهای آمینه، ویتامین ها و مواد معدنی است. عدم وجود کوتیکول در سطح قارچ این ماده خوراکی را در برابر آسیب‌های فیزیکی و میکروب‌ها حساس می کند. کتاب پیش رو به ویژگی‌های قارچ دکمه‌ای و راهکارهای ماندگار کردن آن به وسیله پوشش‌های طبیعی و نفتی پرداخته است.