Skip to main content

زیست‌پذیری در خانه ایرانی

معرفی کتاب
این کتاب می‌کوشد تعریفی از زیست‌پذیری در خانه که از موضوعات شاخص در خانه‌های ایرانی محسوب می‌شود، ارائه دهد. کتاب علاوه بر نقش خانه در آسایش، آرامش و سلامتی انسان، به ویژگی‌های فعالیت در خانه و فضای فعالیت، ارتباط خلوت و تعاملات اجتماعی، عوامل کیفیت‌بخشی ذهنی، مولفه‌های زیست‌پذیری در معماری، معیارها و مکان‌های زیست‌پذیر، معیارهای سنجش سرزندگی، و نمونه‌های موردی مسکونی زیست‌پذیر پرداخته است.

خانه‌ من، خانه تو

معرفی کتاب
کتاب‌های «مردم‌شناس کوچک»، مفاهیم کلیدی فرهنگ و جامعه را در قالب داستان‌های خواندنی، ارائه می‌کند تا مخاطب کودک و نوجوان از منظر مردم‌شناسی به زندگی خود و دیگری توجه کند و راه ارتباط و دوستی را بیابد. در این کتاب مادر «جایدن» روی کشتی نیروی دریایی کار می‌کند. بنابراین او با پدربزرگ و مادربزرگش زندگی می‌کند، اما قرار است به‌زودی جایدن و مادرش با هم در یک خانه زندگی کنند. جایدن به دیدن دوستان و همسایه‌ها می‌رود تا با دیدن خانه‌های مختلف بهترین را برای خودشان انتخاب کند اما... .

دکوراسیون سبز: راهنمای طراحی فضای داخلی خانه با گیاهان

معرفی کتاب
گیاهان خانگی در طراحی فضاهای داخلی، مثل دیگر وسایل خانه، نشان‌دهندۀ سبک و سلیقۀ صاحب‌خانه هستند. کتاب حاضر در انتخاب گیاهان مناسب و چیدمان صحیح آن‌ها به مخاطب کمک می‌کند. پیشنهادهای گوناگونی دربار ۀ انتخاب گیاهان مناسب، توصیه‌هایی برای سرحال و سالم‌ماندن آن‌ها، نکاتی کاربردی دربارۀ نگهداری و تغذیۀ گیاهان، و جدول مرجعی مرتبط با شرایط نگهداری هر گیاه، از مطالب این کتاب هستند.

خانه‌ی من

معرفی کتاب
مجموعه داستان‌های دنیای ما، مجموعه‌ای جذاب و کاربردی برای کودکان خردسال است که در هر جلد، «آرشیبالد» شخصیت داستان، قصه‌ای از زندگی خودش تعریف می‌کند. در کتاب «خانه‌ی من»، آرشیبالد از اولین خانه‌اش در دوره‌ جنینی می‌گوید و از خانه‌‌ای که در آن زندگی می‌کند و خانه‌های دیگران. وقتی دنیا را بهتر می‌شناسد به یک نتیجه‌ مهم می‌رسد: مهم نیست که خانه‌ات کجا و چه شکلی است. مهم این است که هم‌خانه‌ای‌هایت چه کسانی هستند.

آرامش در خانه ایرانی

معرفی کتاب
خانه محلی است که در آن انسان تجدید حیات کرده و از تنش‌ها دوری می‌کند. خانه امکانی برای تحقق برنامه‌ریزی‌ها و آشکارسازی قوای آدمی برای حل مشکلات پیش‌رو فراهم می‌کند. به بیانی دقیق‌تر خانه محلی است که در آن آدمی به آرامش می‌رسد. نویسنده در کتاب حاضر ارتباط میان معماری خانه‌ها و آرامش حاصل از آن‌ها را بررسی می‌کند. مفهوم سکونت و خانه در فرهنگ ایرانی و اسلام، ارزش مکانی خانه و ویژگی‌های معماری ایرانی از جمله مطالب کتاب است.

معیارهای نوین برنامه‌ریزی و طراحی سکونت‌گاه سالمندان با رویکرد افزایش امید به زندگی در ساکنین

معرفی کتاب
یکی از عوامل بالا برنده امید به زندگی برای سالمندان سکونت‌گاه آنان می‌باشد. کتاب حاضر در پی تبیین ویژگی‌های سکونت‌گاه سالمندان است. کتاب در هشت فصل تدوین شده و دو فصل ابتدایی کتاب پیرامون تاریخچه و بیماری‌های سالمندی و رفتارشناسی سالمندی است. گونه‌شناسی سکونت‌گاه‌های سالمندی، ضوابط و استانداردهای معماری برای سالمندان، رویکردهای افزایش امید به زندگی در سالمندان و پایداری زیست‌محیطی در مسکن سالمندان از دیگر بخش‌های کتاب می‌باشد. در فصل انتهایی نیز نمونه‌هایی از سکونت‌گاه‌های سالمندان بررسی شده است.

یک جای بهتر

معرفی کتاب
پرندۀ کوچک می‌خواست لانه بسازد. او باید جایی را پیدا می‌کرد که برای کسی نباشد. خانۀ کسی در آن نباشد. کسی نخواهد چرت‌های عصرگاهی‌اش را آن‌جا بزند. آیا جایی با این ویژگی‌ها پیدا می‌کند؟
طراحی صفحات این کتاب به گونه‌ای است که هر صفحه، نیمی یا کمتر از یک صفحۀ کامل است و با ورق زدن، صفحات بعدی مانند پلکان، پشت هم قرار می‌گیرند. در صفحۀ پایانی که تمام حیوانات با هم هستند و هر یک خانۀ خود را پیدا کرده‌اند، صفحۀ کتاب نیز کامل است.

هیچ‌ جا خونه آدم نمی شه!

معرفی کتاب
خانه هر کس مکان آرامش و جایگاهی ایمن برای زندگی او محسوب می‌شود. از این رو نیاز به نگهداری و مدیریت خانه امری ضروری است. در این کتاب نکته‌های کاربردی و مهم برای حفاظت از خانه در برابر ورود بیگانگان و نیز نگهداری و تعمیر وسایل مختلف آن درج شده است. این گزیده‌ها از مطبوعات علمی دنیا انتخاب شده‌اند.