Skip to main content
معرفی کتاب
کتاب حاضر از مجموعه‌ای 24 جلدی است. در این کتاب، مخاطب دربارۀ مراحل تهیۀ نان مطالبی می‌خواند: کشاورز با زحمت دانه‌های بذر را می‌کارد، دانه‌ها کم کم به خوشه‌های گندم تبدیل ‌می‌شوند، کشاورز محصول را برداشت و آسیابان آن‌ها را آسیاب می‌کند. نانوا از آرد آسیاب شده نان درست می‌کند و ما نان را می‌خوریم.
مجموع صفحات
16
سال چاپ
1395

اطلاعات شناسنامه ای

مولف
حبیبی، حسین
طاهری، پروانه

ناشر

شابک
9786005644388
نوع کتاب
کمک آموزشی
قطع کتاب
رحلی
نتیجه داوری کتاب
برای ورود به مدرسه بلامانع است
درجه بندی
درجه 3

اطلاعات کتابشناختی

پایه
دوم
سوم
مخاطب
دانش‌آموز

کلمات کلیدی