Skip to main content
معرفی کتاب
هر ملتی ذائقه منحصر به خود را دارد و آشپزی در هر بوم نیازمند آموزش و کسب تجربه و شناخت غذاهای آن سرزمین است. در این کتاب طرز تهیه و آماده کردن غذاها و خوراکی‌های ترکی شامل انواع پیش‌غذا، غذای اصلی، سوپ، سالاد، سس و دسر ترکی آموزش داده شده است.
مجموع صفحات
60
سال چاپ
1394

اطلاعات شناسنامه ای

نام مجموعه
دنیای هنر
مولف
جونس، تری
مترجم یا مترجمان
اکرم ذاکری
شابک
9786002770189
نوع کتاب
کمک آموزشی
قطع کتاب
خشتی
نتیجه داوری کتاب
برای ورود به مدرسه بلامانع است
درجه بندی
درجه 3

اطلاعات کتابشناختی

مخاطب
هنرآموز