Skip to main content

زاکاری گورخر زبر و زرنگ

معرفی کتاب
کتاب «زاکاری، گوره‌خر زبر و زرنگ» یکی از مجموعه کتاب‌های 26 جلدی قصه‌های کوتاه مدرسه آلفابتی است. کتاب‌های این مجموعه دربرگیرنده‌ی داستان‌هایی انگیزه‌بخش و امیدوارکننده برای کودک آگاه، کنجکاو و ماجراجوی امروزی است. این جلد از مجموعه: داستان یک بچه گورخر بامزه‌ است اما خوشحال نیست. چون هیچ‌‌وقت نمی‌تواند آن‌طور که دلش می‌خواهد باشد. او نمره‌های خوبی نگرفته است، در مسابقه دو شکست خورده و غذایش را در مدرسه روی زمین انداخته است. اما باید همه چیز را تغییر دهد.

موشی ریزه و دوستش مموشی

معرفی کتاب
کتاب «موشی ریزه و دوستش مموشی» جلد دوم از مجموعه‌ی «خودمراقبتی جسمی» است که به کودکان اهمیت ورزش کردن را آموزش می‌دهد. در این داستان، موشی ریزه متوجه می‌شود که فقط با خوردن صبحانه نمی‌تواند در مسابقات برنده شود و نیاز به ورزش کردن دارد. داستان به کودکان می‌آموزد که ورزش، علاوه بر صبحانه خوردن، نقش مهمی در حفظ سلامتی و بهبود عملکرد جسم دارد. موشی ریزه در این جلد، بعد از خوردن صبحانه، به این باور می‌رسد که دیگر نیازی به ورزش ندارد و با همان یک وعده غذایی می‌تواند در مسابقات پیروز شود. اما در حین مسابقات، به دلیل عدم تحرک و ورزش، دچار ضعف و سستی می‌شود و تنها با خوردن یک خوراکی سالم، حالش بهتر می‌شود.

گاومیش بدغذا

معرفی کتاب
«قصه‌های رنگی‌رنگی»، مجموعه‌ای از قصه‌های متنوع است که به صورت تخصصی برای گروه سنی خردسال و کودک دسته‌بندی شده است. این قصه‌های کوتاه و خیال‌انگیز، بر اساس موضوع، شیوه‌ی قصه‌گویی، جملات و حتی کلمات استفاده شده، به گروه‌های سنی مختلف تقسیم شده‌اند. در داستان «گاومیش بدغذا» یک پسربچه‌ای است که یک گاومیش مهمانش می‌شود. پسر بچه برای پذیرایی از گاومیش تصمیم می‌گیرد غذاهای خوشمزه برای او درست کند اما گاومیش از هیچ‌کدام از غذاها راضی نیست و مدام می‌گوید: «اخخخخخخخخخخه! من دوست ندارم!» پسر بچه از دست گاومیش عصبانی می‌شود و دیگر دلش نمی‌خواهد غذایی درست کند. داستان به اینجا ختم نمی‌شود. یک اتفاق بامزه پسربچه را نیز در موقعیت گاومیش قرار می‌دهد.

کی چی می‌خوره؟

معرفی کتاب
کتاب شعر حاضر با متنی روان، کودکانه و تصاویری جذاب و دلنشین کودک را با غذای همه موجودات زنده (انسان، حیوان و گیاه) آشنا می‌کند. کودک با شناخت این موضوع، در امتحان کردن انواع غذاها تمایل بیشتری نشان می‌دهد و والدین را در امر تغذیه همراهی می‌کند.

من آشپزم

معرفی کتاب
در این کتاب، دستورهای آشپزی متنوع با نام‌های جذاب و کودکانه همچون: توت‌فرهنگی‌های آفتابی، نان تابان، سبزترین گواکامولی آمده‌اند.
بسیاری از کودکان و بزرگسالان بدون توجه به جزئیات مواد اولیه، رنگ غذاها، صدای پخت‌وپز، بوی غذا و حواسی که هنگام آشپزی درگیر هستند غذا می‌پزند، به همین دلیل در صفحه‌های آغازین کتاب درباره تأثیراتی که آشپزی‌کردن بر حواس پنج‌گانه می‌گذارد توضیحاتی ارائه شده‌اند.

خواص میوه‌ها و سبزی‌ها

معرفی کتاب
کتاب حاضر از مجموعه‌ای هشت‌جلدی، در مطالبی فشرده و کاربردی، به زبان ساده، به موضوع خواص میوه‌ها و سبزی‌ها مربوط می‌شود. در هر فصل از کتاب محتوایی کاربردی آمده است؛ از جمله دربارۀ میوه‌ها و سلامتی؛ آجیل و تنقلات؛ آلو و گوجه؛ انجیر؛ باقلا؛ بروکلی؛ پنیر؛ تخم‌مرغ؛ خرمالو؛ گلابی؛ گوشت.

اسیدهای چرب، آنتی اکسیدان‌ها، ‌پروبیوتیک‌ها، ‌پروتئین، ‌چربی‌ها، ‌فیبر، ‌کلسترول، مکمل‌های غذایی و مواد معدنی

معرفی کتاب
کتاب حاضر از مجموعه‌ای هشت‌جلدی، در مطالبی فشرده و کاربردی، به زبان ساده، به موضوع سلامت و مواد غذایی مربوط می‌شود. در هر فصل از کتاب محتوایی کاربردی آمده است؛ از جمله دربارۀ اسیدهای چرب امگا3 و امگا 6؛ آنتی اکسیدان‌ها؛ پروبیوتیک‌ها؛ پروتئین، ماهی، مکمل‌های غذایی، چربی‌ها، و مواد معدنی.

رژیم‌های غذایی، ‌آلرژی و واکنش نسبت به مواد غذایی، چاقی، لاغری، سیستم ایمنی، واکنش‌های متقابل دارو با غذا

معرفی کتاب
کتاب حاضر از مجموعه‌ای هشت‌جلدی، در مطالبی فشرده و کاربردی، به زبان ساده، به موضوع فرهنگ تغذیه در کنترل بیماری‌ها مربوط می‌شود. در هر فصل از کتاب محتوایی کاربردی آمده است؛ از جمله دربارۀ رژیم‌های غذایی (تغذیه و ورزش، رژیم مناسب برای کاهش وزن، تغذیۀ مناسب برای افزایش انرژی و تقویت بدن)؛ آلرژی و واکنش نسبت به مواد غذایی (چاقی، تغذیه و لاغری، دستگاه دفاعی، و واکنش‌های متقابل دارو با غذا).

بیماری‌های پوست، ‌مو و ناخن، ‌بیماری‌های زنان، ‌سالمندان، ‌سرطان، ‌سلامت دهان و دندان، سوختگی‌ها، ‌بیماری‌های چشم

معرفی کتاب
کتاب حاضر از مجموعه‌ای هشت‌جلدی، در مطالبی فشرده و کاربردی، به زبان ساده، به موضوع فرهنگ تغذیه در کنترل بیماری‌ها مربوط می‌شود. در هر فصل از کتاب محتوایی کاربردی آمده است؛ از جمله دربارۀ تغذیه و بیماری‌های پوست؛ تغذیه و بیماری‌های زنان؛ تغذیه والکلیسم، و سالمندان؛ سرطان؛ سوختگی‌ها؛ تغذیه و سلامت دهان و دندان؛ تغذیه و بیماری‌های چشم.

بیماری‌های اعصاب و روان

معرفی کتاب
کتاب حاضر از مجموعه‌ای هشت‌جلدی، به موضوع فرهنگ تغذیه و رژیم‌درمانیِ بیماری‌های اعصاب و روان مربوط می‌شود. در هر فصل از کتاب محتوایی کاربردی آمده است؛ از جمله: تغذیه و اختلالات خلق؛ تغذیه و بیماری مولتیپل اسکلروزیس؛ تغذیه و بیماری پارکینسون؛ تغذیه و بیش‌فعالی؛ خوردن سریع و غیر معمول.