سنجش تکوینی آمیخته به همراه81 تکنیک سنجش تکوینی آغازین یا تشخیصی و سنجش تکوینی همزمان با تدریس در آموزش و پرورش و آموزش عالی
معرفی کتاب
سنجش تکوینی باعث اخلاقی، فعال و مشارکتیشدن فرایند تدریس میشود. در این کتاب راهبردهایی نوین برای سنجش تکوینی معرفی شدهاند که درهمتنیدگی، تنوع و پیچیدگی سنجش آموختههای فراگیران در کلاس را بررسی میکنند.
سنجش تکوینی آمیخته قصد دارد فرصت اصلاح را به مربی بدهد و در مقابل فراگیر(دانشآموز) نیز پاسخگو باشد.نویسنده در ابتدای کتاب بر اقتصاد و توسعه ملی نگاهی دارد. در پایان نیز راهکارهای اجرا را جمعبندی کرده است.
سنجش تکوینی آمیخته قصد دارد فرصت اصلاح را به مربی بدهد و در مقابل فراگیر(دانشآموز) نیز پاسخگو باشد.نویسنده در ابتدای کتاب بر اقتصاد و توسعه ملی نگاهی دارد. در پایان نیز راهکارهای اجرا را جمعبندی کرده است.
سنجش کلاسی نوین
معرفی کتاب
کتاب پیش رو در باره ارزشیابی از پیشرفت تحصیلی در کلاس درس است. نویسنده بر راهبردهای سنجش کلاسی و نیز به ارائۀ مثالهای متواتر از سؤالهای چندگزینهای و سنجش مبتنی بر عملکرد تمرکز دارد. پنج روش مدرن سنجش کلاسی (تکوینی، مدادکاغذی، مبتنی بر عملکرد، اصیل و آزمون جامع) محتوای اصلی کتاب را تشکیلمیدهند. هر فصل مباحثی مثل داستانهایی از کلاس، یک سؤال خوب، انتخابهای معلمان در دنیای واقعی و تکنولوژی را دربر میگیرد.
تجربه، ارزشیابی و یادگیری: مجموعه آثار برگزیدگان دومین جشنواره تجربیات برتر مدارس در حوزه سنجش و ارزشیابی
معرفی کتاب
«جشنوارۀ تجربیات برتر مدارس در حوزۀ سنجش» کوشیده است بستر آشنایی با روشهای علمی و کاربردی در حوزۀ سنجش و ارزیابی و اشاعۀ آن ها را فراهم آورد. کتاب حاضر شامل مجموعه آثار برگزیدگان این جشنواره است که بیشتر به چگونگی ارزشیابی مؤثر اختصاص دارند. تغییر در شیوههای ارزشیابی، تجربیات مؤفق در ارزشیابی کیفی توصیفی، ارزشیابی عملکردی در درسها، بهترین ارزشیابی با کمترین امکانات، بازیهای آموزشی در کلاس درس، حل مشکلات نوشتاری دانش آموزان در کلاس درس، وارزشیابی به شیوۀ نمایش و بازی از جمله موارد مطرح شده هستند. مقالات به شیوۀ تحقیقی و پژوهشی عرضه شدهاند و ضمن شرح مسئله و ضرورت آن، راهکارهای اجرایی را نیز پیشنهاد دادهاند.
راهنمای سنجش و ارزشیابی آغازین (ابزارهای کمّی و کیفی)
معرفی کتاب
سنجش آغازین ابزار شناخت میزان تسلط دانشاندوزان بر مهارتها و محتوای آموزشی است و از آن برای شناسایی دلایل ناموفق بودن دانشآموزان در تسلط بر بازدهها و نتایج یادگیری استفاده میشود. در این کتاب شش رویکرد مهم برای این نوع ارزشیابی معرفی گردیده و در باب کاربردها، ابزارهای کمی و کیفی هر یک بحث شده است. همچنین بحث مفصلی درباره پیشآموختههای دانشآموزان و نقش آنها در یادگیریهای جدید مطرح شده است.