Skip to main content
توجه: استفاده از نماد و Qr-code در کنار هم الزامی است. -دریافت نماد     -دریافت QRcode
معرفی کتاب
اکثر مردم تصور می‌کنند که تنها منبع تأمین‌کننده پروتئین بدن انواع گوشت است، درحالی‌که گیاهان نیز از منابع غنی پروتئین هستند. در اثر مصور حاضر، مؤلف پس از توضیحاتی در زمینه خرید و پخت سبزی‌ها و روش‌های صحیح خرد کردن سبزی‌ها، دستورات پخت انواع غذاهایی که بدون گوشت پخته می‌شوند را ارائه کرده است. در این اثر مواد موردنیاز و طرز تهیه هر غذا بعد از تصویر هر غذا به‌طور مختصر ارائه شده‌اند.
مجموع صفحات
96
سال چاپ
1393

اطلاعات شناسنامه ای

مولف
تحریریه مجله آشپزباشی
شابک
9786007433171
نوع کتاب
کمک آموزشی
قطع کتاب
رقعی
نتیجه داوری کتاب
برای ورود به مدرسه بلامانع است
درجه بندی
درجه 3

اطلاعات کتابشناختی

پایه
دهم فنی و حرفه‌ای
سوم فنی و حرفه‌ای
دهم کاردانش
سوم کاردانش
مخاطب
هنرجو

کلمات کلیدی