معرفی کتاب
اثر حاضر که در چهار فصلنگاشته شده، بر آن است که به نیاز جامعه امروزی برای آگاهی ازکیفیت و شناسایی بیشتر خواص و کاربرد مواد غذایی مفید، بهویژه مواد هفت سین، پاسخ دهد. در فصل نخست، اطلاعات مفیدی در مورد تاریخچه و ماهیت هفت سین ارائه شده است، فصلهای بعدی بیشتر به خواص سنجد از نظر پزشکی پرداختهاند و نقش آن را در پیشگیری از بیماریهای خطرناکی همچون سرطان، بیماریهای قلبی ومغزی، دیابت و اختلالات کبدی شرح دادهاند.
مجموع صفحات
72
سال چاپ
1395
اطلاعات شناسنامه ای
نام مجموعه
کتابهای سیب صادق زندگی
مولف
میرزاآقایی (خوانساری)، علیاکبر
ناشر
شابک
9786009507153
نوع کتاب
کمک آموزشی
قطع کتاب
رقعی
نتیجه داوری کتاب
برای ورود به مدرسه بلامانع است
درجه بندی
درجه 3
اطلاعات کتابشناختی
دوره و درس
مخاطب
والدین
مشاور
هنرآموز