دایرةالمعارف آشپزی ایرانی(ج. 2)
معرفی کتاب
معرفی فرهنگ غذایی و اعتلای غذاهای سنتی ایران، به سبب حفظ و ترویج جایگاه این فرهنگ و جلوگیری از کمرنگشدن آن در مقابل غذاهای ملل، دیگر اهمیت دارد. کتاب حاضر، علاوه بر بازنگری در دستورهای غذایی، در بخشی نیز به تغییرات عمده در نحوه استفاده از مواد اولیه میپردازد. هر بخش از کتاب با علائم راهنمای خاصی مشخص شده است. این کتاب که جلد دوم از دایرهالمعارف آشپزی است، به شرح تهیه انواع کباب، پلو و چلو، انواع خورش، چاشنی و نوشیدنی اختصاص دارد.
دایرةالمعارف آشپزی ایرانی (ج. 1)
معرفی کتاب
معرفی فرهنگ غذایی و اعتلای غذاهای سنتی ایران، به سبب حفظ و ترویج جایگاه این فرهنگ و جلوگیری از کمرنگشدن آن در مقابل غذاهای ملل، دیگر اهمیت دارد. کتاب حاضر، علاوه بر بازنگری در دستورهای غذایی، در بخشی نیز به تغییرات عمده در نحوه استفاده از مواد اولیه میپردازد. هر بخش از کتاب با علائم راهنمای خاصی مشخص شده است. جلد اول این کتاب به توضیح درباره انواع صبحانه،مربا، مارمالاد، پیش غذا،آش وآبگوشت،کوکو،دلمه وکوفته اختصاص دارد.
کافیشاپ باریستا
معرفی کتاب
کافی شاپ یا قهوه سرا مکانی عمومی است که در آن انواع نوشیدنیهای گرم و سرد مثل قهوه، چای، دمنوش، گلاسه، اسموتی، آبمیوه و دسر عرضه می شود. در این کتاب به تاریخچه پیدایش قهوه، چگونگی برشته کردن قهوه و انواع قهوه ساز و وسایل مورد نیاز قهوه خوری اشاره شده است. طرز تهیه انواع میلک شیک، بستنی و انواع کیکهای کافی شاپ و دسر نیز از محتواهای کتاب است. انواع ساندویچها و گلاسهها نیز در این اثر معرفی شدهاند.
سین هشتم: 590 نکته هدیهای برای سبک زندگی بهتر
معرفی کتاب
اثر پیش رو، مجموعهای از نکتههای کوتاه و آموزنده برای مدیریت بهتر زندگی است. راهکارهای ارائه شده خواننده را برای داشتن سبک زندگی بهتر و آسانتر یاری میکنند. راهکارهایی برای خرید، صرف وقت برای آشپزی، نظافت و پاکیزه کردن خانه، فوتوفنهای خانهداری، سلامت و زیبایی انسان و همچنین نکاتی درباره آداب معاشرت در این کتاب ارائه شدهاند.