معرفی کتاب:
در این کتاب، دستورهای آشپزی متنوع با نامهای جذاب و کودکانه همچون: توتفرهنگیهای آفتابی، نان تابان، سبزترین گواکامولی آمدهاند.
بسیاری از کودکان و بزرگسالان بدون توجه به جزئیات مواد اولیه، رنگ غذاها، صدای پختوپز، بوی غذا و حواسی که هنگام آشپزی درگیر هستند غذا میپزند، به همین دلیل در صفحههای آغازین کتاب درباره تأثیراتی که آشپزیکردن بر حواس پنجگانه میگذارد توضیحاتی ارائه شدهاند.
نام مجموعه:
نگاه کن
سال چاپ:
1401
ناشر:
مؤلف:
هیلتون، هلنه
قطع کتاب:
رحلی
نوع کتاب:
کمک آموزشی
مترجم یا مترجمان:
سپیده شهیدی
مجموع صفحات:
48ص.
شابک:
9786227902303
دوره و درس:
پایه:
اول
دوم
سوم
چهارم
پنجم
ششم
مخاطب:
دانشآموز
نتیجه داوری کتاب:
برای ورود به مدرسه بلامانع است
درجه بندی:
درجه 2