معرفی کتاب:
در این کتاب همه مراحل ساخت کاردستیهای شیرین به صورت گامبهگام شرح داده شده است. گلهای قندی، قطعات تزیینی که در وسط کیک استفاده میشود و اشکال برجسته و تکنیکهای ساخت آنها از جمله موضوعات کتاب است. برای انتقال بهتر مطالب، تصاویر رنگی از فرایند آمادهسازی هر کاردستی و کیکهای تزیینشده در کنار توضیحات کتاب آمده است.
سال چاپ:
1393
ناشر:
مؤلف:
آشبی، پت
قطع کتاب:
وزیری
نوع کتاب:
کمک آموزشی
مترجم یا مترجمان:
تاجالملوک محتشمی
مجموع صفحات:
184ص.
شابک:
9786005632811
دوره و درس:
کلمات کلیدی:
پایه:
سوم فنی و حرفهای
سوم کاردانش
مخاطب:
هنرجو
هنرآموز
نتیجه داوری کتاب:
برای ورود به مدرسه بلامانع است
درجه بندی:
درجه 3