معرفی کتاب:
در این کتاب، نویسنده با بیانی ساده به شناخت ابعاد و خواص گوناگون مواد غذایی پرداخته است و با تکیه بر تغذیه و رژیم درمانی به صورت مصور از تأثیر مواد غذایی بر بدن انسان سخن میگوید. تغذیه و بیماریهای قلب و عروق، تغذیه و بیماریهای غدد، سلامت و مواد غذایی بخشی از فصلهای هجدهگانه این اثر است.
سال چاپ:
1395
ناشر:
مؤلف:
شوارکز، جو
برکف، فران
قطع کتاب:
رحلی
نوع کتاب:
کمک آموزشی
مترجم یا مترجمان:
علی ابطحیراد
مجموع صفحات:
250ص.
شابک:
9786002382900
دوره و درس:
کلمات کلیدی:
مخاطب:
والدین
هنرآموز
نتیجه داوری کتاب:
برای ورود به مدرسه بلامانع است
درجه بندی:
درجه 1