مجموعه بهداشت و کنترل مواد‌غذایی

توجه: استفاده از نماد و Qr-code در کنار هم الزامی است.

-دریافت نماد  -دریافت QRcode
معرفی کتاب: 
این کتاب به‌منظور افزایش آگاهی داوطلبان ورود به دانشگاه، درباره رشته تحصیلی بهداشت و کنترل مواد غذایی ارائه شده است. گرایش‌های این رشته و فهرست مشاغل مرتبط با آن، با هدف ورود آگاهانه به بازار کار معرفی شده و همچنین کتاب در راستای تقویت فعالیت‌های پژوهشی، نرم افزارهای مرتبط و نشریه‌های علمی داخلی و مجله‌های نمایه شده در مؤسسه اطلاعات علمی (ISI ) را آورده است.
نام مجموعه: 
دانشنامه معرفی رشته‌های دانشگاهی گروه دامپزشکی
سال چاپ: 
1394
مؤلف: 
مؤسسه هدایت فرهیختگان جوان
قطع کتاب: 
رحلی
نوع کتاب: 
کمک آموزشی
مجموع صفحات: 
172ص.
شابک: 
9786009497959
پایه: 
پیش دانشگاهی
تجربی
سوم فنی و حرفه‌ای
سوم کاردانش
مخاطب: 
دانش‌آموز
معلم
مشاور
هنرجو
هنرآموز
نتیجه داوری کتاب: 
برای ورود به مدرسه بلامانع است
درجه بندی: 
درجه 1