معرفی کتاب:
این کتاب بهمنظور افزایش آگاهی داوطلبان ورود به دانشگاه، درباره رشته تحصیلی بهداشت و کنترل مواد غذایی ارائه شده است. گرایشهای این رشته و فهرست مشاغل مرتبط با آن، با هدف ورود آگاهانه به بازار کار معرفی شده و همچنین کتاب در راستای تقویت فعالیتهای پژوهشی، نرم افزارهای مرتبط و نشریههای علمی داخلی و مجلههای نمایه شده در مؤسسه اطلاعات علمی (ISI ) را آورده است.
نام مجموعه:
دانشنامه معرفی رشتههای دانشگاهی گروه دامپزشکی
سال چاپ:
1394
مؤلف:
مؤسسه هدایت فرهیختگان جوان
قطع کتاب:
رحلی
نوع کتاب:
کمک آموزشی
مجموع صفحات:
172ص.
شابک:
9786009497959
کلمات کلیدی:
پایه:
پیش دانشگاهی
تجربی
سوم فنی و حرفهای
سوم کاردانش
مخاطب:
دانشآموز
معلم
مشاور
هنرجو
هنرآموز
نتیجه داوری کتاب:
برای ورود به مدرسه بلامانع است
درجه بندی:
درجه 1